Alles over Barbecue Guru

BarbecueGuru is opgericht door drie ondernemers die erg actief zijn en altijd opzoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Wij zijn gedreven door passie voor het barbecueën, luxe, kwaliteit en daarbij lettend op een scherpe prijs die niet de kwaliteit doet verminderen.

Met deze kernwaarden als onderliggende gedachten hebben we BarbecueGuru opgericht.

Het bedrijf en de opslagplaats is gevestigd in Nederland. 

Ons gehele aanbod is gebaseerd op een het creëren van de ultieme barbecue beleving. Barbecueën is meer dan alleen grillen wat momenteel nog vaak wordt gekenmerkt als barbecueën. Wij willen daarom graag alle startende en ervaren barbecuers bedienen met onze producten waarmee je écht kan barbecueën.

Wij geloven in een eerlijke verhouding tussen prijs en kwaliteit waarbij de maximale service en garantie kan worden gewaarborgd. We durven hierdoor met een gerust hart een unieke garantieperiode van 7 jaar aan te bieden voor onze luxe kamado`s. 

Chur4Tongs_HR_SF9.jpg

Services

 
Brute Forged koksmes sf gr (6).jpg

Kwaliteit

Onze visie is luxe en kwaliteit voor een betaalbare prijs. En met kwaliteit bedoelen we ook écht kwaliteit. Onze gehele aanbod is gebaseerd op een selectie van kwalitatieve producten. De hoge kwaliteit komt niet alleen terug in onze kamado`s maar ook in al onze andere producten. Zo zijn we bijvoorbeeld een trotse partner van Forged die onder barbecue experts bekend staan om hun sterke kwalitatieve handgemaakte producten.

Service

Wij zijn goed bereikbaar en reageren altijd binnen 24 uur. Iedereen kan bij ons terecht voor vragen en feedback. Ook geven we je graag advies en middelen zoals extra recepten. Benader ons gerust.

Outdoor Barbecue

Garantie

Wij geven unieke garanties op diverse producten. Elke Kamado die wij leveren heeft een 100% keuring ondergaan. Deze keuring zorgt onder meer voor het waarborgen van de sterke kwaliteit en het kunnen bieden van unieke garanties.